1227#, de bouw van Nr 1, Steeg 2742, Pudong-Wegweg, Pudong, Shanghai
Thuis

Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit De Machine van het etiketinstrument voor verkoop
Van goede kwaliteit De Machine van het etiketinstrument voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd

    Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd
    Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd   Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd
    Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd   Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd

   

 • OEM / ODM

  Wij waarborgen de kwaliteit van de belangrijkste delen binnen 12 maanden. Als de belangrijkste delen zonder kunstmatige factoren binnen één jaar verkeerd gaan, zullen wij hen vrij verstrekken of zullen hen voor u handhaven. Na één jaar, als u delen moet veranderen, zullen wij u vriendelijk van de beste prijs voorzien of zullen het in uw plaats handhaven. Wanneer u technische vraag in het gebruiken van het hebt, zullen wij vrij ons beste u doen steunen.

 • R & D

  Wij zijn een etiketterende machinesfabrikant met de deskundigheid van meer dan 10 jaar. Ons de Machines Industrieel Co. van firmanaamhigee, Ltd.

  Wij assorteerden de etiketteringsmachines van uitstekende kwaliteit zoals servo-etiketteert machines, sSupply voor en achter etiketteringsmachines, milieuvriendelijke etiketteringsmachines (OPP-broodje-voer etiketteringsmachines), en etiketteringsmachines voor diverse thermisch-filmfles verpakking, hebben wij een stevige reputatie onder belangrijke klanten, met inbegrip van Coca-Cola, P&G, Unilever, Quaker, uni-Voorzitter Ondernemingen Corp., de Alcoholische drankinc. van Kinmen Kaoliang, Kao-Bedrijf, enz.

  Vooral, Onze machines ook geschikt voor verschillende verscheidenheid van fles zoals blikken, plastic flessen & glascontainers. Onze machines zijn geschikt voor pvc, HUISDIER, OBS-etiketten, is het tot de keus van de klant. Naast gebruiken wij PLC ook paneel dat machines gemakkelijk maakt te controleren en wij keuren klanten verschillende vereisten goed. Niet alleen hoog rendement en vermogen-verbeterd etikettering & koker materiaal, bieden wij ook de meestgeorganiseerde naverkoopdienst aan.

   

  Wij zijn niet alleen Labeler-fabrikant in het verstrekken van verschillende functie Etiketteringsmachine, maar ook de professionele oplossingsleverancier om het meest geschikte etiketteringsvoorstel volgens regelmatig of onregelmatige het productvorm of grootte van de cliënt te geven of of gebruiks zelfklevend document etiket of plastic stickeretiket. Onze machine wordt hoofdzakelijk gemaakt van goede kwaliteitssus304 roestvrij staal en met - bekende het Japanse, Duitse, Amerikaanse, Koreaanse of merkdelen van Taiwan goed uitgerust. Of de automatische of halfautomatische Etiketteringsmachine is slim en duurzaam etiketteringsmateriaal dat voor uw verrichting en onderhoud vrij gemakkelijk is. Het wordt wijd gebruikt in dergelijke industrieën zoals voedsel, geneeskunde, schoonheidsmiddelen, elektronika, chemische enz.

   

  Vertrouw op ons, Higee-Etiketteringsmachines, Uw goede keus! Snelle reactie op uw verzoek!

   

Contactgegevens
Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Lotus

Tel.: 86-021-20235868

Fax: 86-021-20235868

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)