1708#, de bouw van Nr 1, Steeg 2742, Pudong-Wegweg, Pudong, Shanghai
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit De Machine van het etiketinstrument voor verkoop
Van goede kwaliteit De Machine van het etiketinstrument voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd
Etiketterende machinefabriek Etiketterende machinefabriek Etiketterende machinefabriek Etiketterende machinefabriek Etiketterende machinefabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : HIGEE
Aantal werknemers : 20~100
Jaarlijkse omzet : 200000-300000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

Verhaal

Hoog - kwaliteit, de Grote dienst.

Houd ogen op de sterren en de voeten ter plaatse.

 

 

 

Het Merkverhaal van „HIGEE

 

1.    De dingen gebeuren niet. De dingen worden gemaakt te gebeuren.

Mej. Lotus Peng, GM van Industrieel Co. van Higee, Ltd, behaalde van Universiteit in 1994, met de belangrijke achtergrond van de science&techniek en goede Engelstalige basis, ingegaan in de Scheepsbouwindustrie in de scheepsbouw piektijd een diploma. Zij nam in het verband tussen Europese scheepseigenaars, supervisors, ontwerpers en scheepswerfingenieurs in dienst. Met uitstekende begrip en communicatie vaardigheden, creeer een zeer goede carrièrebevordering in Scheepswerf en ook ben vertrouwder met staalbouw en verschillend soort machines.

 

In 2003 bewoog haar familie zich aan Shanghai met de bevordering van haar echtgenoot. Met behulp van tweede majoor van bedrijfskunde in het Universitaire en Internationale handel leren na school, begon zij nieuwe carrière in Shanghai voor de invoer en de uitvoer, werd dan verzocht om in Noors bedrijf als uitvoer toe te treden en de manager van de klantendienst. Zij heeft zeer rijke internationale handelervaring en kon allerlei de invoer en de uitvoerzaken behandelen.

 

In 2005, dacht Mej. Lotus na om haar eigen zaken in de Machinesindustrie tot stand te brengen. Zij begon een fabriek van de etiketteringsmachine.

 

Het merk die van „HIGEE“ vanaf 2010, met de werkervaring van zo vele jaren in buitenlandse markten komen, goed wist zij welke cliënten nodig hebben en wat, „hoog binnen zou moeten worden voortgeduurd - kwaliteit, de Grote dienst. Houd ogen op de sterren en de voeten ter plaatse.“ Dit is wat „HIGEE die“ komen uit.

2.    Doe altijd uw beste. Wat u nu, zal u plant later oogsten.

Mej. Lotus besliste bedrijfswaaier uit te breiden en one-stop kopende plaats te verstrekken voor cliënten alvorens machine te etiketteren. Zij investeerde en deelde verscheidene fabrieken die reeds veel jarenervaring en technisch onderzoekvermogen hebben om het vullen en verpakkingsoplossing voor verschillend soort producten te verstrekken. Zich nu specialiseren deze fabrieken om aangepaste machine productie in het vullen, verpakking en etikettering voor vloeistoffen, korrels, poeder, stevige goederen enz. volgens verschillende vereisten te verstrekken. Zij overwoog ook vele kartons van de cliëntenbehoefte om deze producten in het definitieve stadium, zodat karton het maken machine ook te zetten in één van onze fabrieken worden vervaardigd.

 

3.    Waar ben aan uw werk, uw woorden en uw klanten.

Mej. Lotus keens op kwaliteit, op tijd levering en goed na verkoop om goede klantrelatie te handhaven en goede reputatie in de wereldmarkt te delen. Dit is wat zij altijd alle te herinneren personeel benadrukt zich: Waar ben aan uw werk, uw woorden en uw klanten.

 

4.    Houd ogen op de sterren, en voeten ter plaatse.

Als u niet over toekomst denkt, kunt u niet hebben. HIGEE met het leiden van Mej. Lotus, nu is het lid van de Elektronische handelvereniging van Shanghai, door haar uitgebreide techniekachtergrond en uitstekende internationale handel en communicatie ervaring wordt begeleid, heeft HIGEE zeer goed begrip van de behoeften van de cliënt en zal zeker grote professionele banen die verstrekken. HIGEE bedoelt de leider in deze branche te zijn in het verlenen van de één eindedienst voor de verpakkingsindustrie. Hun filosofie is „Levensonderhoudogen op de sterren, en ter plaatse voeten.“

 

Contactgegevens
Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Lotus

Tel.: 86-021-20235868

Fax: 86-021-20235868

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)